Lohikakkuset

Pilko lohi pieniksi paloiksi (poista ensin ruodot ja nahka)
käytä blenderiä tai sauvasekoitinta tahnan valmistukseen= tahna syntyy kirjolohesta, kermasta, smetanasta ja munista.

Kun tahna on tasaisen paksua ja pehmeää (lisää tarvittaessa kermaa) niin ota seos pois blenderistä ja kaada leivontakuppoon.

Sekoita tahnan joukkoon hasselpähkinäjauhe, sitruunanmehu, raastettu sitruunankuori ja mausteet.

maistele että mausteita on tarpeeksi.

Muffinsivuoka esille ( itsellä teflonvuoka), kaksi ruokalusikallista tahnaa per muffinsivuoka.

uuni 225 astetta ja 25-35 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 93 grammaa

Anpom1
AineksetMääräEnergiaPHRK
Smetana, rasvaa n. 40 % 161g627kcal3.4g3.5g67.6g0g
Hasselpähkinäjauhe meira (Meira), annos 70g40g25kcal5.6g1.2g24.1g0g
Täysmehu, sitruunatäysmehu, laimentamaton 27g5.8kcal0.1g0.4g0g0g
Kirjolohi meri, filee 804g1330kcal134.7g0g88.5g0g
Kerma , kuohukerma, rasvaa 35 % 174g575kcal3.5g5.2g61g0g
Kananmuna omega134g174kcal17.6g0.4g11.1g0g
Sipuli (kuorittu)127g34kcal1.7g6.1g0.3g2.2g
Soijajauho rasvainen 20g94kcal6.9g4.7g4.7g2.4g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2976g5730kcal347g43g514.6g9.2g
Valittu annoskoko1488g2865kcal173.5g21.5g257.3g4.6g
Annoskoko puolitettuna744g1433kcal86.8g10.8g128.7g2.3g
Arvot/100g100g193kcal11.7g1.4g17.3g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=270653