Katan pizzakkeet

Pohja:
ruislese 1dl
rahka 100g
kananmuna
pellavansiemenrouhe (risetti) 1rkl
mausteita maun mukaan

sekoita ja laita pellille pari kökköä vähän tasotellen.

Lisää tasoiteltujen kakkusten päälle:

puolikas sipuli (paistettu soijassa)
parsakaalia 100g
tonnikalaa vedessä prk
oliiveja 50g
feta 3% 50g

-> Uuniin 225° 15-20 min

Helppo ja nopee.

Reseptistä tulee n. 2 annosta ja yksi annos painaa n. 310 grammaa

Perunaliiter
AineksetMääräEnergiaPHRK
Ruislese 323g901kcal48.4g83.9g13.9g125.8g
Kananmuna kuoreton 887g1265kcal110.9g2.7g90.9g0g
Maitorahka, 0,2% (Ehrmann) 250g purkki1613g903kcal137.1g80.6g3.2g0g
Tonnikala vedessä 2419g2527kcal542.9g0g36.3g0g
Sipuli 807g244kcal10.1g38.7g1.6g13.7g
Fetajuusto, Arla, 3%, 200g807g887kcal145.2g16.1g24.2g0g
Oliivi807g887kcal11.3g37.9g88.7g35.5g
Parsakaali brokkoli 1613g566kcal74.5g31.5g4.8g40.3g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl242g2177kcal0g0g241.9g0g
Pellavansiemenrouhe,Risetti161g807kcal40.2g53.7g46.5g45.8g
Soijakastike 323g195kcal16.7g30.6g0.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana20000g22716kcal2274.6g751.4g1104.6g522.2g
Valittu annoskoko10000g11358kcal1137.3g375.7g552.3g261.1g
Annoskoko puolitettuna5000g5679kcal568.7g187.9g276.2g130.6g
Arvot/100g100g114kcal11.4g3.8g5.5g2.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=125449