Chorizokanapata

-Paloittele kaikki kasvikset pieniksi paloiksi.

-Paista pekoni ja chorizomakkara padassa/isossa kattilassa tilkassa rasvaa/öljyä (chorizostaja pekonistakin irtoaa paljon rasvaa kuumentuessaan!!)
-Paloittele kana fileet paloikis ja ruskista erillisessä pannussa ja mausta, lisää sipulit.

-Kaada chorizot ja pekonipalat kanojen joukkoon pannulle.

-Lisää pataan/kattilaan paloitellut kasvikset ja kaada vettä niin että peittyvät, lisää kanakuutio ja anna kiehua kypsiksi.

Bataatit saavat mennä ihan muussiksi =)
-Kun kasvikset ovat kypsiä lisää lihat ja tomaattisose ja sambal oelek-tahna ja anna vielä porista hetki.

Maista ja tarvittaessa mausta lisää =)

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 310 grammaa

Kristalli83
AineksetMääräEnergiaPHRK
Chorizo-PaprikaSalami (Dulano), annos 300g807g3573kcal177.4g8.1g314.5g0g
Pekoniviipaleet rainbow (Rainbow), annos 70g538g1505kcal96.8g2.7g123.7g0g
Bataatti, kuorittu 1882g1523kcal29.5g316.7g0.9g56.5g
Porkkana, keskikokoinen 65g538g151kcal3.2g32g1.1g13.4g
Paprika vihreä 807g172kcal7.6g20.2g2.4g15.3g
Paprika keltainen 807g243kcal7.6g41.1g1.6g16.1g
Sipuli (kuorittu)134g36kcal1.7g6.5g0.3g2.3g
Punasipuli, kuorittu, 100g269g73kcal3.5g12.9g0.5g4.6g
Broilerin fileepihvi maustamaton (Kanamestari), annos 100g1075g1183kcal247.3g0g21.5g0g
Vesi1882g0kcal0g0g0g0g
Sambal Oelek chilitahna (Santa Maria, 100g)188g75kcal2.8g11.3g2.8g0g
Tomaattisose (Hacendado), annos 400g1075g828kcal16.1g107.5g37.6g21.5g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana20000g18722kcal1187g1118g1013.8g259.4g
Valittu annoskoko10000g9361kcal593.5g559g506.9g129.7g
Annoskoko puolitettuna5000g4681kcal296.8g279.5g253.5g64.9g
Arvot/100g100g94kcal5.9g5.6g5.1g1.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=277740