Hirvenlihamureke

Sekoita porkkanaraaste ja pilkotut sipulit.

Lisää suola ja anna hetken suolan irrottaa nesteitä.

Lisää joukkoon korppujauhot ja jauheliha, mausta pippurilla, paprika- ja sipulijauheella.

Öljyä pitkula vuoka ja painele mureke siihen.

Paista 200'c n. 30min.

Anna vetäytyä n 15min ennen tarjoilua.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 186 grammaa

Sannakle
AineksetMääräEnergiaPHRK
Hirvenjauheliha oma saalis6443g7216kcal1417.4g0g193.3g0g
Porkkanaraaste 200g1342g362kcal8.1g71.1g2.7g33.6g
Sipuli (kuorittu)470g127kcal6.1g22.6g0.9g8g
Valkosipuli 67g73kcal5.3g10.9g0.4g1.4g
Korppujauho (Myllyn Paras)269g993kcal37.3g194.6g6.7g11g
Rypsiöljy 67g594kcal0g0g67.1g0g
Hirvenjauheliha oma saalis999g1119kcal219.7g0g30g0g
Porkkanaraaste 200g208g56kcal1.2g11g0.4g5.2g
Sipuli (kuorittu)73g20kcal0.9g3.5g0.1g1.2g
Valkosipuli 11g12kcal0.8g1.8g0.1g0.2g
Korppujauho (Myllyn Paras)42g154kcal5.8g30.2g1g1.7g
Rypsiöljy 11g95kcal0g0g10.7g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana20000g21639kcal3405.2g691.4g626.8g124.6g
Valittu annoskoko10000g10820kcal1702.6g345.7g313.4g62.3g
Annoskoko puolitettuna5000g5410kcal851.3g172.9g156.7g31.2g
Arvot/100g100g108kcal17g3.5g3.1g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=307852