Värikäs pastalaatikko

Ainekset:

6 dl (250 g) Pirkka pennepastaa
400 g naudan paistijauhelihaa
2 dl Pirkka sipulikuutioita (pakaste)
2 tl Pirkka currya
1 tl Pirkka-pizzamaustetta
1 tl suolaa
1 ps (200 g) Pirkka-herne-maissi-porkkanasekoitu
sta (pakaste)
7 dl maitoa
3 kananmunaa
1/2 tl Pirkka pizzamaustetta

1. Keitä pasta pakkauksen ohjeen mukaan juuri ja juuri kypsäksi.

Valuta hyvin.

2. Ruskista jauheliha omassa rasvassaan ja kuullota sipuli lihan joukossa.

Mausta seos currylla, pizzamausteella ja suolalla.

Kaada voideltuun vuokaan pasta, jauhelihaseos ja jäinen kasvissekoitus.

3. Vatkaa kevyesti maitoja munat sekaisin.

Kaada munamaito vuokaan ja sekoita.

Ripottele pinnalle vielä pizzamaustetta.

Kypsennä 175 asteisessa uunissa alimmalla tasolla noin 60 minuuttia.

Tarjoa vihreän salaatin kanssa.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 310 grammaa

Katjuska80
AineksetMääräEnergiaPHRK
Proteiinipasta, tumma, Torino1075g3656kcal247.3g569.9g39.8g64.5g
Jauheliha, naudan, vähärasvainen, rasvaa 7 % 2151g2970kcal403.2g0g150.5g0g
Sipuli 968g293kcal12.1g46.5g1.9g16.5g
Pirkka herne.maissi.porkkana 200g1075g753kcal34.4g129g7.5g33.3g
Rasvaton maito, kalsium, rasvaton, d-vitamiinia 0,5ug 3763g1418kcal143g191.9g3.8g0g
Kananmuna kuorineen punnittu 968g1215kcal106.5g2.5g87.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana20000g20607kcal1893g1879.6g581.6g228.6g
Valittu annoskoko10000g10304kcal946.5g939.8g290.8g114.3g
Annoskoko puolitettuna5000g5152kcal473.3g469.9g145.4g57.2g
Arvot/100g100g103kcal9.5g9.4g2.9g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=97381