Katkarapu-hernerisotto

Ohje löytyy kirjasta Jasmie Oliver: Alastoman kokin paluu.

Reseptistä tulee n. 2 annosta ja yksi annos painaa n. 851 grammaa

Habanera
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kalaliemikuutio 0.8g2.4kcal0.1g0.3g0.1g0g
Oliiviöljy 6.6g58kcal0g0g6.6g0g
Sipuli (kuorittu)118g32kcal1.5g5.7g0.2g2g
Valkosipuli 2.6g2.8kcal0.2g0.4g0g0.1g
Lehtiselleri 31g3.9kcal0.3g0.3g0.1g0.3g
Valkoviini kuiva 140g96kcal0.4g0.8g0g0g
Voi, 1 tl, 5 g31g224kcal0.3g0.3g24.5g0g
Herne 175g121kcal8.9g16.4g0.7g5.4g
Isot katkaravut (rainbow)315g315kcal72.5g0g2.8g0g
Tumma pikariisi, Risella131g446kcal11.8g94.5g4.6g6.7g
Basilika, tuore35g14kcal1.1g1.8g0.3g1.4g
Minttu, tuore (-), annos 1g8.8g3.9kcal0.3g0.7g0.1g0.6g
Täysmehu, sitruunatäysmehu, laimentamaton 44g10kcal0.1g0.7g0g0g
Voi, 1 tl, 5 g4.4g32kcal0g0g3.5g0g
Oliiviöljy (ekstra-neitsytoliiviöljy) (Rainbow), annos 10g8.8g79kcal0g0g8.8g0g
Vesi438g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2979g2878kcal195g243.8g104.6g33g
Valittu annoskoko1489g1439kcal97.5g121.9g52.3g16.5g
Annoskoko puolitettuna745g720kcal48.8g61g26.2g8.3g
Arvot/100g100g97kcal6.5g8.2g3.5g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=198652