Fenkolikeitto (Kevennys)

Poista fenkolista vihreät osat ja kanta.

Pilko fenkolit ja sipuli.

Laita pilkotut kasvikset kattilaan ja lisää oliiviöljy, kuullota hetki miedolla lämmöllä.

Älä ruskista.

Lisää joukkoon vesi, kerma ja kanaliemikuutiot.

Anna hautua miedolla lämmöllä noin 35 minuuttia, kunnes kasvikset ovat kypsiä.

Lisää lopuksi yrtit, soseuta sauvasekoittimella, suurusta Maizenalla ja mausta suolalla ja pippurilla maun mukaan.

Tarjoile täysjyväpatongin kanssa.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 331 grammaa

Piriri
AineksetMääräEnergiaPHRK
Fenkoli, annos 100g225g70kcal2.8g16.4g0.4g7g
Sipuli 62g19kcal0.8g3g0.1g1.1g
Vesi1124g0kcal0g0g0g0g
Kanaliemikuutio, Knorr (10g)23g59kcal2.9g2.7g4g0.1g
Ruokakerma, Rainbow 7% 2dl56g48kcal0.8g2.5g3.9g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2979g389kcal14.6g49.2g16.8g16.4g
Valittu annoskoko1490g195kcal7.3g24.6g8.4g8.2g
Annoskoko puolitettuna745g97kcal3.7g12.3g4.2g4.1g
Arvot/100g100g13kcal0.5g1.7g0.6g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=283816