Sanol kanttarellikastike

Paista sieniä sen verran että neste haihtuu ja lisää sipuli sekä pieni ripaus sokeria.

Anna ruskistua hetken lisää vesi ja puolet kermasta ja anna hautua miedolla lämmöllä.

Lisää vähitellen loput kermasta.

MAusta suolalla, musta- ja valkopippiurilla, yms.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 149 grammaa

Taukohurina
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi, vesijohtovesi 25g0kcal0g0g0g0g
Oliiviöljy 3.4g30kcal0g0g3.4g0g
Oivariini, 60 (100g)3.5g19kcal0g0g2.1g0g
Kuohukerma,valio,2dl50g170kcal1g1.5g17.5g0g
Kanttarelli, tuore, annos 100g50g12kcal0.9g1.5g0.2g0.9g
Sipuli (kuorittu)18g4.7kcal0.2g0.8g0g0.3g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana298g471kcal4.2g7.6g46.4g2.4g
Valittu annoskoko149g235kcal2.1g3.8g23.2g1.2g
Annoskoko puolitettuna75g118kcal1.1g1.9g11.6g0.6g
Arvot/100g100g158kcal1.4g2.5g15.6g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=81957