Savujuusto-tonnikalavuoka

Valuta öljy tonnikalasta (2 purkkia), hienonna ruohosipuli (40g=1dl) ja savujuustoviipaleet.

Sekoita tonnikala, ruohosipuli, juusto ja perunasipulisekoitus uunivuoassa keskenään.

Sekoita kulhossa ruokakerman joukkoon 1/2 tl suolaa ja 1 tl timjamia ja kaada vuokaan päällimmäiseksi.

Uuniin 200 astetta noin tunti, alatasolla.

Peitä loppuvaiheessa, jotta pinta ei kuivu liikaa.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 298 grammaa

Juanita
AineksetMääräEnergiaPHRK
Tonnikala öljyssä(pirkka)38g79kcal9g0g4.9g0g
Ruohosipuli 5g1.1kcal0.1g0.1g0g0.1g
Kippari, savunmakuinen sulatejuusto, yksi viipale19g64kcal4.1g0g4.9g0g
Perunasipulisekoitus 500g63g43kcal1g9.3g0.1g0g
Ruokakerma Valio 5%25g15kcal0.3g0.7g1.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana298g403kcal29g20.2g22.4g0.2g
Valittu annoskoko149g202kcal14.5g10.1g11.2g0.1g
Annoskoko puolitettuna75g101kcal7.3g5.1g5.6g0.1g
Arvot/100g100g135kcal9.7g6.8g7.5g0.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=60576