Bataatti-porkkana-kylmäsavuporokeitto

* Raasta juurekset.

Kuumenna kattilassa öljy ja pyöräytä juurekset
siinä.

* Lisää currya 1 rkl ja sekoita.

* Kaada vesi ja liemikuutiot.

Anna
kiehua kypsäksi.

* Lisää juusto ja anna sen liueta.

* Leikkaa porosiivut suikaleiksi ja
lisää ne keittoon.

Lisää musta-
pippurirouhe ja persilja.

Tarkista
suola.

Juustoa vaihtamalla saa eri makuja.

Créme Bonjour miedohko, Kosken-
laskijasta saa tuhdimman makuista.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 530 grammaa

060420eh
AineksetMääräEnergiaPHRK
Porkkana 16g5.4kcal0.1g0.9g0g0.4g
Bataatti, kuorittu 9g7.6kcal0.1g1.6g0g0.3g
Sipuli (kuorittu)8.4g2.3kcal0.1g0.4g0g0.1g
Valkosipuli 0.7g0.8kcal0.1g0.1g0g0g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl1.4g13kcal0g0g1.4g0g
Vesi, vesijohtovesi 94g0kcal0g0g0g0g
Lihaliemikuutio Maggi2.1g5.8kcal0.2g0.1g0.5g0g
Creme Bonjour-levite pippuriseos 15%9g16kcal0.6g0.1g1.4g0.2g
Kokolihaleikkele, poroleikkele, kylmäsavustettu 4.7g6kcal1g0g0.2g0g
Persilja 2.8g0.8kcal0g0g0g0.2g
Mustapippuri 0.1g0.3kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana298g115kcal4.4g6.4g7g2.4g
Valittu annoskoko149g58kcal2.2g3.2g3.5g1.2g
Annoskoko puolitettuna75g29kcal1.1g1.6g1.8g0.6g
Arvot/100g100g39kcal1.5g2.1g2.3g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=108110