Mansikkavaahto

Vatkaa valkuaiset vaahdoksi.

Survo mansikat sauvasekoittimella tai käytä kokonaisia mansikoita ja sekoita joukkoon rahka.

Laita sekaan joko sokeria tai keinotekoista makeutusainetta.

Sekoita rahka-mansikkaseos ja valkuaisvaahto keskenään.

Valkuaisia voi käyttää vain yhdenkin, oli enemmän ainakin minun makuuni tällainen versio

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 265 grammaa

Pinto
AineksetMääräEnergiaPHRK
Rahka, valio70g46kcal7g3g0.2g0g
Kananmunan valkuainen 66% kananmunan massasta 23g10kcal2.2g0.1g0g0g
Mansikka 56g26kcal0.3g4.7g0.1g1.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana298g163kcal19g15.6g0.6g2.2g
Valittu annoskoko149g81kcal9.5g7.8g0.3g1.1g
Annoskoko puolitettuna75g41kcal4.8g3.9g0.2g0.6g
Arvot/100g100g55kcal6.4g5.2g0.2g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=177191