Punajuuri-jauhelihalaatikko

Keitä riisi suolavedessä noin 10 minuuttia.

Ruskista sipuli ja jauheliha ja mausta basilikalla, suolalla ja pippurilla.

Raasta punajuuret ja sekoita riisin kanssa ja laita voideltuun uunivuokaan.

Sekaan munamaito ja uuniin 200 astetta noin tunniksi.

Ruoka Pirkka 10/2010

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 477 grammaa

Satukaari
AineksetMääräEnergiaPHRK
Puuroriisi, pirkka6.3g24kcal0.4g5.1g0g0g
Vesi31g0kcal0g0g0g0g
Punajuuri 47g18kcal0.5g3.2g0.1g1.2g
Sipuli (kuorittu)1.3g0.3kcal0g0.1g0g0g
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha25g42kcal4.8g0g2.5g0g
Maito, Kevyt31g14kcal1g1.5g0.5g0g
Kananmuna 50g(kpl)6.3g7.9kcal0.7g0g0.6g0g
Rypsiöljy 0.9g7.7kcal0g0g0.9g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana299g228kcal14.8g19.8g9.2g2.4g
Valittu annoskoko149g114kcal7.4g9.9g4.6g1.2g
Annoskoko puolitettuna75g57kcal3.7g5g2.3g0.6g
Arvot/100g100g77kcal5g6.6g3.1g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=210339