Jauhelihakeitto

Pienennä jauheliha kattilaan ja laita 1,5 litraa vettä sekä laita joukkoon mausteet (maustepippuria, jauhelihamauste, paprika) anna kiehua noin 10 minuuttia ja sen jälkeen lisää joukkoon perunat ja keittojuurekset ja kiehauta vielä noin 8 min, tämän jälkeen anna keiton tasaantua hetki.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 265 grammaa

Riihimi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi84g0kcal0g0g0g0g
Jauheliha, kevyt, 10% (Atria), annos 400g23g38kcal4.3g0g2.3g0g
Keittojuurekset, apetit11g2.9kcal0.1g0.5g0g0.3g
Apetit perunasuikaleet, pakaste, 300g31g22kcal0.5g4.9g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana298g126kcal9.8g10.8g4.6g0.6g
Valittu annoskoko149g63kcal4.9g5.4g2.3g0.3g
Annoskoko puolitettuna75g32kcal2.5g2.7g1.2g0.2g
Arvot/100g100g42kcal3.3g3.6g1.5g0.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=76681