Makaronilaatikko kanasta

Kuori ja silppua vihannekset tehosekoittajalla.

Freesaa pannulla oliiviöljyssä.

Lisää jauhetut kanafileet ja pekoni.

Paista pari minuuttia.

Lisää tomaattimurska ja kasvisliemikuutiot.

Mausta.

Anna hautua 10 minuuttia.

Keitä makaronit ohjeen mukaan.

Kuumenna uuni 200C.

Sekoita ainekset ja kaada voidelluille uunivuoille - annoksesta tulee kaksi isoa pellillistä.

Reseptistä tulee n. 15 annosta ja yksi annos painaa n. 318 grammaa

Timonaattori
AineksetMääräEnergiaPHRK
Torino tumma makaroni (raaka) (Raisio), annos 100g25g88kcal4.5g14.8g1g1.5g
Kanafilee, 2 kpl, Lidl35g41kcal7.6g0g1.1g0g
Pekoni (Dulano)16g40kcal2.8g0.5g3g0g
Tomaattimurska, Polpa di Pomodoro (Campo largo (lidl)), annos 400g25g5kcal0.3g0.8g0.1g0g
Sipuli (kuorittu)4.7g1.3kcal0.1g0.2g0g0.1g
Porkkana 3.8g1.2kcal0g0.2g0g0.1g
Selleri, annos 50g1.6g0.2kcal0g0g0g0g
Oliiviöljy 2.8g25kcal0g0g2.8g0g
Kananmuna, omega, kuoreton 3.4g4.8kcal0.4g0g0.3g0g
Rasvaton maito, d-vitamiinia 1 ug 31g11kcal1g1.5g0g0g
Golden Sun juokseva margariini, Lidl0.6g4.5kcal0g0g0.5g0g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g0.4g0.5kcal0g0.1g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana298g442kcal33.4g36.2g17.6g3.4g
Valittu annoskoko149g221kcal16.7g18.1g8.8g1.7g
Annoskoko puolitettuna75g111kcal8.4g9.1g4.4g0.9g
Arvot/100g100g148kcal11.2g12.1g5.9g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=174360