Marokkolainen kanapata (zone)

Kuumenna öljy pannulla ja paista broileri palasina tai suikaleina.

Lisää currya, kanelia ja juustokuminaa maun mukaan (mulla 1rkl, 1tl ja 2 tl) ja 4 valkosipulinkynttä murskattuna ja suola maun mukaan (mulla 1 tl). Lisää säilyke-/keitetyt kikherneet valutettuina ja pyörittele kunnes ovat lämmenneet.

Lisää aprikoosi palasina.

Hauduta hetki ruokakermassa ja nauti! Ei-zonaajille voi lisätä vaikka riisiä lautaselle, mutta tämä on tarkoitettu syötäväksi pelkiltään ateriana.

Reseptistä tulee n. 2 annosta ja yksi annos painaa n. 341 grammaa

Sakrima
AineksetMääräEnergiaPHRK
Broileri, rintafilee, nahaton 33g35kcal7.6g0g0.5g0g
Kikherne suolattomassa vedessä, kahviherne 26g35kcal2.2g4.6g0.5g1.3g
Rypsiöljy 1.1g10kcal0g0g1.1g0g
Aprikoosi, keskiarvo, kivetön 39g21kcal0.4g4.2g0g0.7g
Suola, annos 3g0.7g0kcal0g0g0g0g
Juustokumina jeera (), annos 6g1.3g4.7kcal0.2g0.6g0.3g0.1g
Kaneli, oikeat arvot, annos 2g0.4g1.6kcal0g0.3g0g0g
Curryjauhe (-), annos 5g1.1g3.6kcal0.1g0.5g0.1g0.1g
Valkosipuli 2.2g2.4kcal0.2g0.4g0g0g
Ruokakerma 5%, Valio44g29kcal0.7g1.8g2.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana298g283kcal22.8g24.8g9.4g4.4g
Valittu annoskoko149g142kcal11.4g12.4g4.7g2.2g
Annoskoko puolitettuna75g71kcal5.7g6.2g2.4g1.1g
Arvot/100g100g95kcal7.6g8.3g3.2g1.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=225087