Tomaattipasta

Kuullota 1 rkl öliiviöljyssä 2 sipulia ja 2 valkosipulinkynttä ja lisää 500 g mielellään luumutomaatteja, mutta toki muutkin tomaatit käy. Mausta suolalla, mustapippurilla ja oreganolla ja hauduttele noin 15 min. Lisää lopuksi basilikaa.

Keitä lisäksi pastaa.

Yhdessä annoksessa on noin 232 kcal, jos kuivapastaa on keitetty noin 50 g per ruokailija.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 199 grammaa

Juustonaksu
AineksetMääräEnergiaPHRK
Oliiviöljy 2.6g23kcal0g0g2.6g0g
Sipuli (kuorittu)14g3.8kcal0.2g0.7g0g0.2g
Luumutomaatti pirkka, 83g94g19kcal0.6g3.6g0.3g5.6g
Valkosipuli 1.5g1.6kcal0.1g0.2g0g0g
Barilla pipe rigatte (Barilla), annos 200g38g126kcal4.7g25.2g0.7g2.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana298g347kcal11.2g59.4g7.2g16g
Valittu annoskoko149g174kcal5.6g29.7g3.6g8g
Annoskoko puolitettuna75g87kcal2.8g14.9g1.8g4g
Arvot/100g100g116kcal3.8g19.9g2.4g5.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=237828