Pannukakku tilamaidosta

Sekoita kaikki aineet keskenään ja anna turvota n. 1/2 tuntia.

Voitele vuoka huolellisesti ja kaada seos siihen.

Paista 200 asteen uunissa n. 25 - 30 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 199 grammaa

Evis55

Evis55 sanoi...

Ahlamnin tilamaidosta tulee todella myös maukkaita ohukaisia tai riisipuuroakin.

sunnuntai 17.11.2013 klo 17:43

AineksetMääräEnergiaPHRK
Tilamaito, raakamaito, suoraan utareesta (Ahlmann), annos 100g75g223kcal2.2g3.6g3.3g0g
Kananmuna 50g(kpl)9g12kcal1g0g0.8g0g
Lettujauho (Korpelan mylly), annos 100g56g174kcal5.4g34.8g1.2g3.4g
Sokeri 4.5g18kcal0g4.5g0g0g
Suola, annos 3g0.6g0kcal0g0g0g0g
Voi 3.7g27kcal0g0g3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana299g909kcal17.2g85.8g16.6g6.8g
Valittu annoskoko149g455kcal8.6g42.9g8.3g3.4g
Annoskoko puolitettuna75g227kcal4.3g21.5g4.2g1.7g
Arvot/100g100g305kcal5.8g28.7g5.6g2.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=384975