Jauhelihakeitto

Ruskista jauheliha ja lisää siihen sipuli.

Anna hautua perunoiden ja muiden valmistelujen aikana kypsäksi.

Raaputa perunat kuoresta ja pilko kattilaan.

Lisää kaikki ainekset samaan ja keitä n. 15 min. kunnes perunat ovat kypsiä.

Reseptistä tulee n. 16 annosta ja yksi annos painaa n. 199 grammaa

Ropelli65
AineksetMääräEnergiaPHRK
Naudan parempi jauheliha 10% (Atria), annos 100g33g56kcal6.6g0g3.3g0g
Peruna, uusi 24g19kcal0.4g3.9g0g0.2g
Sipuli kuivattu 0.9g2.6kcal0.1g0.3g0g0.3g
Keittojuurekset, apetit19g4.9kcal0.2g0.9g0.1g0.4g
Vesi, vesijohtovesi 70g0kcal0g0g0g0g
Kasvisliemikuutio, Knorr bouillon vegetable (Knorr), annos 11g1g2.6kcal0.1g0.1g0.2g0g
Suola, annos 3g0.2g0kcal0g0g0g0g
Curryjauhe (-), annos 5g0.7g2.3kcal0.1g0.4g0.1g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana298g174kcal15g11.2g7.4g2g
Valittu annoskoko149g87kcal7.5g5.6g3.7g1g
Annoskoko puolitettuna75g44kcal3.8g2.8g1.9g0.5g
Arvot/100g100g58kcal5g3.8g2.5g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=386125