Vihreää ja keltaista

Valuta parsa ja pavut, leikkaa paloiksi.

Sekoita jääsalaatin joukkoon persikkakuutiot, parsanpalat ja pavut.

Sekoita kastike, voit maustaa sen esim.

rakuunalla tai muulla yrtillä.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 199 grammaa

Blaclace
AineksetMääräEnergiaPHRK
Persikkakuutioita rypälemehussa, Eldorado44g20kcal0.3g4.9g0g0g
Vihreä papu/härkäpapu, keitetty 41g14kcal0.9g1.8g0.1g1.1g
Parsa 35g5.4kcal0.4g0.4g0.1g0.5g
Ruokaöljy keskiarvo 3.8g33kcal0g0g3.8g0g
Hunaja 2.8g9kcal0g2.3g0g0g
Mustapippuri 0g0kcal0g0g0g0g
Täysmehu, sitruunatäysmehu, laimentamaton 5.6g1.2kcal0g0.1g0g0g
Jäävuorisalaatti, rapea17g1.7kcal0.2g0.1g0g0.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana298g170kcal3.6g19.2g8g3.6g
Valittu annoskoko149g85kcal1.8g9.6g4g1.8g
Annoskoko puolitettuna75g43kcal0.9g4.8g2g0.9g
Arvot/100g100g57kcal1.2g6.4g2.7g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=53739