Tomaatti-pasta-jauheliha juttu

- Keitä pasta ja ruskista (ja mausta) jauheliha
- laita pasta ja jauheliha (voideltuun) vuokaan.

- Sekoita astiassa keskenään tomaattimurska, kermaviili ja kananmunat.

Mausteita oman maun mukaan, esim.

valkosipulia, paprikajauhetta, pippuria..

- Kaada "mausteseos" pastan ja jauhelihan päälle, ja sekoittele huolellisesti.

- 200-asteiseen uunin 30-40 min.

Ruokaan voi lisätä mm. paprikaa ja tomaattia.

Juusto päälle olisi herkullista, mutta itse en laita kaloreiden pelossa.

Tuhtia ruokaa muutenkin.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 478 grammaa

Helminen
AineksetMääräEnergiaPHRK
Ruispasta, Torino39g137kcal5.1g26.2g1g2.3g
Jauheliha, naudan, rasvaa 17 %, paistettu ilman rasvaa 31g100kcal8.4g0g7.5g0g
Tomaattimurska, valkosipuli (Pirkka), annos 390g61g26kcal1g5.2g0.1g0g
Kananmuna kuoreton 13g18kcal1.6g0g1.3g0g
Kermaviili, maustamaton (Valio)5.3g6.4kcal0.2g0.2g0.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana299g574kcal32.6g63.2g20.8g4.6g
Valittu annoskoko149g287kcal16.3g31.6g10.4g2.3g
Annoskoko puolitettuna75g144kcal8.2g15.8g5.2g1.2g
Arvot/100g100g192kcal10.9g21.2g7g1.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=298511