Tonnikalapasta (Ruokamaailma)

Valuta tonnikalat.

Leikkaa huolellisesti pesty purjo ohuiksi suikaleiksi.

Hienonna paprika pieniksi kuutioksi.

Kuullota purjoa ja paprikaa hetken aikaa öljyssä kattilan pohjalla.

Lisää valmis valkosipuli-yrttikastike, tomaattisose, vesi sekä kalaliemikuutio.

Anna kiehua miedolla lämmöllä muutaman minuutin.

Lisää kastikkeeseen tonnikalapalat sekä hienonnettu tilli.

Tarjoile esim.

fusillipastan kanssa.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 239 grammaa

Kaipie
AineksetMääräEnergiaPHRK
Tilli, tuore 1.6g0.5kcal0.1g0g0g0g
Kalaliemikuutio 1.7g5.2kcal0.2g0.6g0.2g0g
Vesi, vesijohtovesi 16g0kcal0g0g0g0g
Tomaattisose tomaattipyree 9g7.1kcal0.4g1.2g0g0.1g
Creme Bonjour Cuisine Valksip ja yrtit39g51kcal1.2g0.8g5.1g0g
Purjosipuli16g3kcal0.3g0.4g0g0.3g
Paprika punainen 20g6kcal0.2g0.9g0.1g0.4g
Tonnikala öljyssä 44g83kcal11.9g0g3.9g0g
Ruokaöljy keskiarvo 2.2g19kcal0g0g2.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana299g350kcal28.6g7.8g23g1.6g
Valittu annoskoko149g175kcal14.3g3.9g11.5g0.8g
Annoskoko puolitettuna75g88kcal7.2g2g5.8g0.4g
Arvot/100g100g117kcal9.6g2.6g7.7g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=62080