Bologneese

Kuullota sipulit ja valkosipulit öljyssä.

Ruskista jauheliha omassa rasvassaan.

Lisää joukkoon 3 prk säilöttyjä tomaatteja, basilikaa ja oregaanoa.

Lisää liemikuutio ja tarvittaessa suolaa.

Anna kiehua n 20 min. TArjoa tysjyväpastan tai vaikkapa porkkanaraasteen kanssa.

Reseptistä tulee n. 7 annosta ja yksi annos painaa n. 299 grammaa

Manna086
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha50g83kcal9.5g0g5g0g
Sipuli (kuorittu)12g3.3kcal0.2g0.6g0g0.2g
Valkosipuli, tuore, silputtu0.7g0.7kcal0.1g0.1g0g0g
Tomaattimurska, 1 prk86g23kcal0.5g4.5g0.2g1.2g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl1.1g10kcal0g0g1.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana299g239kcal20.6g10.4g12.6g2.8g
Valittu annoskoko150g119kcal10.3g5.2g6.3g1.4g
Annoskoko puolitettuna75g60kcal5.2g2.6g3.2g0.7g
Arvot/100g100g80kcal6.9g3.5g4.2g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=294803