Piimälimppu

Mausteeksi myös 1 rkl pomeranssinkuorta.

Hiivaleipäjauhoja 2 dl.

Alusta taikina hyvin.

Peitä ja anna kohota.

Leivo 2 pyöreätä limppua.

Pistele haarukalla.

Anna kohota.

Pistele haarukalla.

Paista n. 40 min 200 C uunissa.

Voitele kypsymisen loppuvaiheessa siirappivedellä.

Reseptistä tulee n. 2 annosta ja yksi annos painaa n. 684 grammaa

Bilehile
AineksetMääräEnergiaPHRK
Piimä,Hyla,valio(200g)55g19kcal2g2.4g0.2g0g
Vehnäjauho puolikarkea 43g146kcal4.3g29.9g0.5g1.5g
Ruisjauho kokojyväjauho 24g73kcal2.1g13.3g0.5g3.3g
Hiivaleipäjauho, Pouta, 1 dl14g48kcal2g9.1g0.4g0.8g
Suola, annos 3g0.3g0kcal0g0g0g0g
Siirappi 8.2g25kcal0g6.1g0g0g
Hiiva 5.5g4.1kcal0.7g0.1g0g0.4g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana299g632kcal22.2g121.8g3.2g12g
Valittu annoskoko150g316kcal11.1g60.9g1.6g6g
Annoskoko puolitettuna75g158kcal5.6g30.5g0.8g3g
Arvot/100g100g211kcal7.4g40.7g1.1g4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=117271