Jauhelihakasvissekoitus

Ruskista jauhelihaa, sekoita joukkoon maalaiskasvikset.

Kasvisten ollessa kypsiä lisää joukkoon ketsuppi ja salsakastike, lisää vielä joukkoon "tuorejuustopallot" sekä päälle juustoraaste.

Nosta pannu liedeltä ja nauti :)

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 171 grammaa

Skarppi84
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha70g116kcal13.3g0g7g0g
Maalaiskasvikset (Apetit), annos 100g53g15kcal0.6g2.7g0.2g0g
Pizzajuustoraaste, annos 100g18g61kcal1.2g3.5g4.7g0g
Creme bonjour salade&aperitif valkos.&yrtti (Creme bonjour), annos 20g3.5g14kcal0.2g0.1g1g0g
Ketsuppi, Felix1.7g1.6kcal0g0.4g0g0g
Salsa medium (Rainbow)4.4g1.1kcal0g0.2g0g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana299g418kcal30.6g13.8g25.8g0.2g
Valittu annoskoko150g209kcal15.3g6.9g12.9g0.1g
Annoskoko puolitettuna75g105kcal7.7g3.5g6.5g0.1g
Arvot/100g100g140kcal10.2g4.6g8.6g0.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=180006