Kalapihvi

1. Jauha kalat, lisää sekaan muna.

2. Kuullota sipuli voissa ja lisää kerma, suola ja pippuri.

Kiehauta
3. Lisää tilli ja korppujauho.

4. Sekoita massat yhteen monitoimikoneen taikinakoukulla.

Jäähdytä jääkaapissa ja anna tekeytyä hetki.

5. paista väri pintaan kuumalla pannulla ja kypsennä loppuun uunissa. 175cel.

n.15min

Hox! Kala voi olla muutakin kuin haukea/lohta.

Särjet, ahvenet, säynet jne. kelpaavat hyvin.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 171 grammaa

Vilpertti79
AineksetMääräEnergiaPHRK
Hauki (Kela 1989), annos 100g55g44kcal10.1g0g0.4g0g
Lohifilee 55g107kcal10.2g0g7.4g0g
Voi 5.5g40kcal0.1g0g4.4g0g
Ruokakerma, laktoositon 15 %, Valio (2 dl)11g18kcal0.3g0.3g1.6g0g
Tilli, tuore 0.5g0.2kcal0g0g0g0g
Suola, annos 3g1.6g0kcal0g0g0g0g
Valkopippuri 0.2g0.5kcal0g0.1g0g0g
Kananmuna, Kokki Kultamuna 58g/kpl13g17kcal1.6g0.1g1.1g0g
Sipuli (kuorittu)4.4g1.2kcal0.1g0.2g0g0.1g
Korppujauho 4.4g16kcal0.5g3.3g0g0.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana299g486kcal45.8g8g29.8g0.6g
Valittu annoskoko150g243kcal22.9g4g14.9g0.3g
Annoskoko puolitettuna75g122kcal11.5g2g7.5g0.2g
Arvot/100g100g162kcal15.3g2.7g10g0.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=213855