Tulinen kaalipata

PAista jauheliha oliiviöljyssä, mausta liha suolalla ja pippurilla, lisää valkokaalit, sipulit ja paprika.

.kuumenna vesi kiehuvaksi ja sulata kasvisliemikuutiot (2) vedessä, lisää pataan, jalopenojen ja ollivien kanssa, mauasta chilillä makusi mukaan.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 266 grammaa

Muminmamma74
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kaali, valkokaali60g13kcal0.7g2g0.1g1.3g
Sipuli (kuorittu)7g1.9kcal0.1g0.3g0g0.1g
Paprika punainen 6.3g1.8kcal0.1g0.3g0g0.1g
Jalopenoviipaleet (Pirkka), annos 100g2.1g0.5kcal0g0.1g0g0g
Oliivi, vihreä, Rainbow, kivetön1.4g10kcal0g0.1g0.2g0g
Kasvisliemikuutio 0.8g2.4kcal0.1g0.1g0.2g0g
Vesi28g0kcal0g0g0g0g
Oliiviöljy kylmäpuristettu (lidl) (Luccese), annos 40g2.1g17kcal0g0g1.9g0g
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha42g70kcal8g0g4.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana299g233kcal18g5.8g13.2g3g
Valittu annoskoko150g116kcal9g2.9g6.6g1.5g
Annoskoko puolitettuna75g58kcal4.5g1.5g3.3g0.8g
Arvot/100g100g78kcal6g1.9g4.4g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=244737