Maisan karppipitsa

Sekoita rahka, munat ja jauhot (vehnälese on mainittu aineksissa alimpana, älä unohda).

Levitä taikina leivinpaperin päälle pellille.

Ripottele puolet juustoraasteesta päälle.

Paista uunissa vaalean ruskeaksi.

Lisää täytteet ja loput juustoraasteesta.

Paista, kunnes juusto on saanut väriä.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 133 grammaa

Mangoldi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna kuoreton 16g22kcal1.9g0g1.6g0g
Ruisjauho kokojyväjauho 3.4g10kcal0.3g1.9g0.1g0.5g
Leivinjauhe 0.7g1.2kcal0g0.3g0g0g
Sipuli (kuorittu)4.8g1.3kcal0.1g0.2g0g0.1g
Vehnälese 1.7g3.9kcal0.2g0.3g0.1g0.6g
Maitorahka, 0,2% (Ehrmann) 250g purkki35g20kcal3g1.8g0.1g0g
Emmental juustoraaste valio21g82kcal6.1g0g6.3g0g
Purjosipuli 5.6g1.3kcal0.1g0.1g0g0.1g
Broileri, rintafilee, paistettu, nahaton 15g24kcal4g0g0.9g0g
Broilerifilee, uunissa 9g13kcal2.8g0g0.2g0g
Herne-maissi-paprika Apetit (200g)28g20kcal1.1g3.4g0.2g0g
Banaani, kuorittu 10g8.7kcal0.1g1.8g0g0.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana299g416kcal39.4g19.6g19g3g
Valittu annoskoko150g208kcal19.7g9.8g9.5g1.5g
Annoskoko puolitettuna75g104kcal9.9g4.9g4.8g0.8g
Arvot/100g100g139kcal13.2g6.5g6.3g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=257687