Feta-parsakaalipiirakka (glut.)

Sekoita pehmeä voi yhdistettyihin kuiviin aineisiin.

Lisää kermaviili ja sekoita tasaiseksi.

Keitä ja valuta parsakaalit.

Lisää parsakaali ja juustokuutiot vuokaan taikinapohjan päälle.

Sekoita ranskankerma, maito ja kananmunat ja lisää täytteeksi.

Paista 175 asteessa kypsäksi (n. 40 min).

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 133 grammaa

Uulpu
AineksetMääräEnergiaPHRK
Voi 12g85kcal0.1g0g9.5g0g
Tattarijauho, Myllynparas6.1g21kcal0.8g4.1g0.1g0.3g
Gluteeniton jauhoseos vehnätärkkelysvalmiste 5.6g19kcal0.3g4.3g0.1g0.1g
Leivinjauhe 0.5g0.8kcal0g0.2g0g0g
Parsakaali brokkoli 38g13kcal1.7g0.7g0.1g0.9g
Viola salaattijuusto 9% (Valio), annos 100g14g23kcal2.4g0.1g1.3g0g
Kananmuna kuoreton 16g22kcal1.9g0g1.6g0g
Kevyt Creme Fraiche 12 % Valio19g26kcal0.5g1.2g2.3g0g
Kermaviili, rasvaa 3,5 % ,vähälaktoosinen 24g15kcal0.8g1.1g0.8g0g
Kaurajauho 5.2g19kcal0.7g2.9g0.4g0.5g
Maito, tilamaito, raakamaito, rasvaa 4,4 %, ei lisätty d-vitamiinia 11g8kcal0.3g0.5g0.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana300g505kcal19g30.2g33.4g3.6g
Valittu annoskoko150g252kcal9.5g15.1g16.7g1.8g
Annoskoko puolitettuna75g126kcal4.8g7.6g8.4g0.9g
Arvot/100g100g169kcal6.3g10.1g11.1g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=342712