Tomaattibasilikamunakas

Sekoita kananmunat, jauho, maito ja mausteet (esim.

suola/yrttisuola, pippuri...).

Laita seos pannulle (hella 2:lla tai 3:lla) ja anna olla hetken (n. 5min) että hyytyy.

Heitä päälle tomaatit, feta, silputut/revityt basilikan lehdet ja juusto.

Anna olla kannen alla (hella 1:llä (tai 2:lla))

Munakas on valmis kun on turvonnut kaksinkertaiseksi ja juusto on sulanut.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 266 grammaa

Gilr
AineksetMääräEnergiaPHRK
Tomaatti, pieni 75g, keskikokoinen 125g, suuri 170g42g8.6kcal0.3g1.6g0.1g0.6g
Basilika, tuore 3.9g1.1kcal0.1g0g0g0.1g
Kananmuna Luomu (Pirkka), annos 58g65g85kcal8.5g0.2g5.4g0g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl5.6g51kcal0g0g5.6g0g
Ruisjauho kokojyväjauho 4.5g14kcal0.4g2.5g0.1g0.6g
Maito, rasvaton (Valio) 200ml yksi lasillinen8.4g2.8kcal0.3g0.4g0g0g
Feta, Arla Apetina 10 %11g20kcal2.4g0.1g1.1g0g
Juustoraaste x-tra 15 %, annos 100g8.4g22kcal2.5g0.2g1.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana299g408kcal29g10g27.2g2.6g
Valittu annoskoko150g204kcal14.5g5g13.6g1.3g
Annoskoko puolitettuna75g102kcal7.3g2.5g6.8g0.7g
Arvot/100g100g136kcal9.7g3.3g9.1g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=434202