Kylmäsavulohikastike

Pilko purjosta vaalea osa. Pilko myös 3 kynttä valkosipulia.

Kuullota oliiviöljyssä(2rkl).

Lisää sekaan 2rkl sitruunanmehua.

Lisää pilkottu kylmäsavukirjolohi(150g) ja paista 1-2 minuuttia.

Niin että kala hieman kypsyy.

Lisää Floran kevyt ja paksu(250g) sekä mausteet. 2tl sitruuna pippuria ja ripaus suolaa.

Tarjoile kastike pastan kera.

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 200 grammaa

Switchback
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kylmäsavukirjolohi (Apetit)38g68kcal7.1g0g4.1g0g
Purjosipuli 34g7.7kcal0.6g0.8g0.1g0.7g
Sitruunamehu, laimentamaton5g1.1kcal0g0.1g0g0g
Valkosipuli 3g3.2kcal0.2g0.5g0g0.1g
Kevyt ja paksu (Flora), annos 250g63g38kcal0.6g2.8g2.5g0.4g
Suola, annos 3g0.7g0kcal0g0g0g0g
Sitruunapippuri (Santamaria), annos 1g0.5g0.9kcal0g0.2g0g0g
Oliiviöljy 6.7g60kcal0g0g6.7g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana299g355kcal17g8.8g26.8g2.4g
Valittu annoskoko150g178kcal8.5g4.4g13.4g1.2g
Annoskoko puolitettuna75g89kcal4.3g2.2g6.7g0.6g
Arvot/100g100g119kcal5.7g2.9g9g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=104191