Kaalilaatikko

Suikaloi kaali ja hauduta isossa kattilassa pehmeäksi.

Mausta fondilla ja suolalla.

Paista samaan aikaan jauheliha ja mausta sekin suolalla.

Sekoita liha ja kaali keskenään ja laita uuniin 200 astetta.

Pinnalle sopivasti voita ja anna olla uunissa noin kolme tuntia.

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 400 grammaa

Marim68
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kaali, valkokaali94g20kcal1.1g3.2g0.2g2g
Jauheliha, naudan, rasvaa 17 % 38g85kcal7.1g0g6.4g0g
Voi 0.9g6.3kcal0g0g0.7g0g
Suola, annos 3g0.6g0kcal0g0g0g0g
Kasvisfondi, Touch Of Taste, tiiviste (annos 1,5 rkl)1.6g1.6kcal0.1g0.3g0g0g
Vesi16g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana300g226kcal16.6g7g14.6g4g
Valittu annoskoko150g113kcal8.3g3.5g7.3g2g
Annoskoko puolitettuna75g57kcal4.2g1.8g3.7g1g
Arvot/100g100g75kcal5.5g2.3g4.9g1.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=243858