Sanol kanttarellikastike

Paista sieniä sen verran että neste haihtuu ja lisää sipuli sekä pieni ripaus sokeria.

Anna ruskistua hetken lisää vesi ja puolet kermasta ja anna hautua miedolla lämmöllä.

Lisää vähitellen loput kermasta.

MAusta suolalla, musta- ja valkopippiurilla, yms.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 149 grammaa

Taukohurina
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi, vesijohtovesi 249g0kcal0g0g0g0g
Oliiviöljy 34g298kcal0g0g33.7g0g
Oivariini, 60 (100g)35g192kcal0.3g0.3g20.9g0g
Kuohukerma,valio,2dl499g1696kcal10g15g174.6g0g
Kanttarelli, tuore, annos 100g499g120kcal9g15g2.5g9.5g
Sipuli (kuorittu)175g47kcal2.3g8.4g0.3g3g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2980g4704kcal43.2g77.4g464g25g
Valittu annoskoko1490g2352kcal21.6g38.7g232g12.5g
Annoskoko puolitettuna745g1176kcal10.8g19.4g116g6.3g
Arvot/100g100g158kcal1.4g2.6g15.6g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=81957