Perukan gluteeniton piimäkakku

Kuivat aineet sekaisin (reseptin lisäksi soodaa 1,5 tl) ja lisää jogurtti ja sulatettu rasva. 180-200 astetta n. tunti

Reseptistä tulee n. 15 annosta ja yksi annos painaa n. 99 grammaa

Yorker
AineksetMääräEnergiaPHRK
Rasvaton Persikka-Aprikoosi-Vadelmajogurtti (hedelmämix) (Valio), annos 200g300g120kcal11.4g19.2g0.3g0g
Sokeri 170g690kcal0g169.8g0g0g
Siirappi, tumma200g640kcal0.2g148g0g0g
Neilikka, annos 4g5g18kcal0.2g4g0.2g0g
Oivariini, 80 normaalisuolainen200g1440kcal2g2g160g0g
Gluteeniton jauhoseos (sunnuntai), 1dl=60g600g2100kcal21g486g6g18g
Kardemumma, jauhettu, annos 5g15g47kcal1.6g9g1g4.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2980g10110kcal72.8g1676g335g44.4g
Valittu annoskoko1490g5055kcal36.4g838g167.5g22.2g
Annoskoko puolitettuna745g2527kcal18.2g419g83.8g11.1g
Arvot/100g100g339kcal2.4g56.2g11.2g1.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=120349