Hirvenlihamureke

Sekoita porkkanaraaste ja pilkotut sipulit.

Lisää suola ja anna hetken suolan irrottaa nesteitä.

Lisää joukkoon korppujauhot ja jauheliha, mausta pippurilla, paprika- ja sipulijauheella.

Öljyä pitkula vuoka ja painele mureke siihen.

Paista 200'c n. 30min.

Anna vetäytyä n 15min ennen tarjoilua.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 186 grammaa

Sannakle
AineksetMääräEnergiaPHRK
Hirvenjauheliha oma saalis960g1075kcal211.2g0g28.8g0g
Porkkanaraaste 200g200g54kcal1.2g10.6g0.4g5g
Sipuli (kuorittu)70g19kcal0.9g3.4g0.1g1.2g
Valkosipuli 10g11kcal0.8g1.6g0.1g0.2g
Korppujauho (Myllyn Paras)40g148kcal5.6g29g1g1.6g
Rypsiöljy 10g88kcal0g0g10g0g
Hirvenjauheliha oma saalis149g167kcal32.7g0g4.5g0g
Porkkanaraaste 200g31g8.4kcal0.2g1.6g0.1g0.8g
Sipuli (kuorittu)11g2.9kcal0.1g0.5g0g0.2g
Valkosipuli 1.6g1.7kcal0.1g0.3g0g0g
Korppujauho (Myllyn Paras)6.2g23kcal0.9g4.5g0.2g0.3g
Rypsiöljy 1.6g14kcal0g0g1.6g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2980g3224kcal507.4g103g93.6g18.6g
Valittu annoskoko1490g1612kcal253.7g51.5g46.8g9.3g
Annoskoko puolitettuna745g806kcal126.9g25.8g23.4g4.7g
Arvot/100g100g108kcal17g3.5g3.1g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=307852