Nakkikeitto

Huomaa, tämä on suur-annos ja sisältää runsaasti nakkeja :)
Keittoa kannattaa pakastaa annoskokoisissa rasioissa tulevien kiireisten päivien varalle.

*Keitä kuoritut ja lohkotut juurekset ja perunat maustepippurilla ja parilla laakerinlehdellä maustetussa vedessä lähes kypsiksi.

*Lisää paloitellut nakit ja fond du chef.

*Anna kiehua hiljalleen jonkin aikaa.

*Maista/mausta (ehkä ripaus chiliä) sekä lisää persiljaa.

Reseptistä tulee n. 11 annosta ja yksi annos painaa n. 298 grammaa

Piimar
AineksetMääräEnergiaPHRK
Aito nakki kevyt (Hk), annos 500g318g492kcal44.5g7.9g31.8g0.6g
Peruna, vanha, kuorittu 227g173kcal4.3g35.2g0.5g2.3g
Porkkana, tuore163g46kcal1g9.1g0.3g4.1g
Selleri, annos 50g23g3.2kcal0.2g0.7g0g0g
Lanttu 45g13kcal0.5g2.1g0.1g0.8g
Palsternakka 6.8g4.3kcal0g0.8g0g0.3g
Purjosipuli 4.5g1kcal0.1g0.1g0g0.1g
Persilja 9g2.5kcal0.1g0.1g0g0.7g
Naudanlihafondi fond du chef (Knorr), annos 28g13g11kcal0.4g0.4g0.9g0.1g
Vesi, vesijohtovesi 681g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2980g1493kcal102.2g112.8g67.2g18g
Valittu annoskoko1490g746kcal51.1g56.4g33.6g9g
Annoskoko puolitettuna745g373kcal25.6g28.2g16.8g4.5g
Arvot/100g100g50kcal3.4g3.8g2.3g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=355915