Färssi

Laita uuni lämpenemään 200 C.

Sekoita kulhossa sipulikeitto, kermaviili ja kananmuna.

Lisää min. 3 valkosipulin kynttä ja mausteet, ainakin suolaa ja pippuria.

Lisää jauheliha ja vaivaa taikina tasaiseksi.

Anna seistä mielellään puoli tuntia huoneen lämmössä.

Levitä taikina tasaiseksi levyksi leivinpaperille.

Kaada herne-maissi-paprikat taikinalevyn päälle ja rullaa leivinpaperin avulla taikina pötköksi.

Paista uunissa n. puoli tuntia.

Tarkasta kypsyys haarukalla tai hammastikulla.

Tarjoile esim.

mummon muusin kanssa.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 207 grammaa

Hp76
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, kevyt, 10% (Atria), annos 400g4831g8213kcal917.9g0g483.1g0g
Kevyt kermaviili (Eldorado), annos 200g2416g1932kcal62.8g96.6g144.9g0g
Ranskalainen sipulikeitto (Gourmet Soups) (Knorr), annos 14g676g1961kcal54.1g317.9g54.1g74.4g
Kananmuna, punnittu kuorineen (käsittelemätön)725g1008kcal80.4g2.9g75.4g0g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g145g151kcal11.4g23.6g0.9g2.9g
Herne-maissi-paprika, Rainbow1208g966kcal50.7g157g10.9g37.4g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana20000g28463kcal2354.6g1196g1538.6g229.4g
Valittu annoskoko10000g14231kcal1177.3g598g769.3g114.7g
Annoskoko puolitettuna5000g7116kcal588.7g299g384.7g57.4g
Arvot/100g100g142kcal11.8g6g7.7g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=148557