Neljän munan pannukakku

4 kananmunaa
5½ dl jauhoja
1 rkl sokeria
1 tl suolaa
1 l maitoa
3/4 dl sulaa margariinia

Aloita pannukakun valmistaminen vatkaamalla munien rakenne rikki.

Lisää maito.

Vatkaa joukkoon kuivat aineet ja Oivariini.

Anna turvota 30 min.
Pirskota uunipannun pohjalle hiukan vettä ja aseta sille leivinpaperi (paperi pysyy näin hyvin paikoillaan).

Kaada pannukakkutaikina leivinpaperin päälle.

Paista pannukakku 250 asteessa uunin keskiosassa ensin 15 min. Alenna lämpöä 225 asteeseen ja paista vielä n. 13 min tai kunnes pannukakun pinta ja pohja on saanut kauniin värin.

Reseptistä tulee n. 16 annosta ja yksi annos painaa n. 116 grammaa

Laskipera87
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kanamuna, paistettu (pirkka)1181g2598kcal154.7g5.9g219.6g0g
Sunnuntai margariini (Raisio), annos 15g403g2899kcal4g4g322.1g0g
Kevytmaito, rasvaa 1,5 %, d-vitamiinia 1 ug 5368g2447kcal161g257.6g80.5g0g
Vehnäjauho, sunnuntai2952g10333kcal354.3g2096.1g62g88.6g
Sokeri 81g327kcal0g80.4g0g0g
Suola, annos 3g16g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana20000g37205kcal1348g4888g1368.4g177.2g
Valittu annoskoko10000g18603kcal674g2444g684.2g88.6g
Annoskoko puolitettuna5000g9301kcal337g1222g342.1g44.3g
Arvot/100g100g186kcal6.7g24.4g6.8g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=432908