Italialainen parsakaalikeitto

Laita liemikuutiot kiehuvaan veteen, samoin porkkananpalat.

Paista suikaloitu liha ja kippaa keiton joukkoon.

Lisää pilkottu tomaatti sekä parsakaali.

Samoin pätkitty spagetti ja sitruunamehu.

Mausta pippurilla ja yrteillä.

Valmista kun spagetti on kypsää.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 426 grammaa

Raejuusto
AineksetMääräEnergiaPHRK
Porkkana 131g43kcal0.8g7.3g0.3g3.3g
Kasvisliemikuutio, 1kpl, Rainbow11g30kcal1.1g1.1g2.3g0.2g
Porsaankylki, paistettu ilman rasvaa 109g499kcal22.9g0g45.8g0g
Parsakaali, keitetty, suolaton 197g69kcal9.1g3.8g0.6g4.9g
Tomaatti 96g22kcal0.5g3.3g0.3g1.3g
Spagetti 66g215kcal6.7g43.6g0.7g2.2g
Vesi, vesijohtovesi 876g0kcal0g0g0g0g
Sitruunamehu, laimentamaton4.4g0.9kcal0g0.1g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2982g1756kcal82.2g118.4g100g23.8g
Valittu annoskoko1491g878kcal41.1g59.2g50g11.9g
Annoskoko puolitettuna746g439kcal20.6g29.6g25g6g
Arvot/100g100g59kcal2.8g4g3.4g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=218143