Tomaattinen katkarapukeitto

Kiehauta vesi.

Lisää kalaliemikuutio.

Lisää vihannekset ja paseerattu tomaatti.

Lisää tilli ja suolaa mielen mukaan.

Keitä kasvisten ohjeen mukaan.

Lisää katkaravut lopuksi ja kiehauta hetki ettei katkikset sitkisty.

Todella nopea, jos tekee suoraan pakastevihanneksista.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 466 grammaa

Keranele
AineksetMääräEnergiaPHRK
Pavut, ohuet vihreät, Pirkka536g145kcal10.2g22.5g1.1g12.9g
Katkarapu 1072g734kcal154.9g0g11.8g0g
Kasvissuikaleet, Pirkka 250g1341g550kcal18.8g108.6g4g0g
Vesi5362g0kcal0g0g0g0g
Passata di pomodoro, paseerattu tomaatti, lidl (Campo largo), annos 250g1609g402kcal25.7g67.6g3.2g0g
Kalaliemikuutio, vähärasvainen (Knorr), annos 10g54g118kcal9.1g9.1g4.8g0.3g
Tilli, tuore 27g8kcal1g0.2g0.2g0.6g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana20000g3912kcal439.4g416g50.2g27.6g
Valittu annoskoko10000g1956kcal219.7g208g25.1g13.8g
Annoskoko puolitettuna5000g978kcal109.9g104g12.6g6.9g
Arvot/100g100g20kcal2.2g2.1g0.3g0.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=207167