Valkosipulikermaperunat

1 kg perunoita
4 dl kermaa
1 tl suolaa
1 tl pippuria
75 g sipulia
15 g valkosipulia (4-5 kynttä)

Paloittele perunat, sekoita paloitellun sipulin ja murskatun valkosipulin kanssa.

Paista 200*C 1 h.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 373 grammaa

Laskipera87
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna, kuorittu, keitetty, suolaa 6702g5078kcal125.3g1033.5g13.4g67g
Ruokakerma, Pirkka 10%2681g3217kcal77.7g120.6g268.1g0g
Sipuli (kuorittu)503g136kcal6.5g24.1g1g8.5g
Valkosipuli 101g109kcal7.9g16.4g0.6g2.1g
Mustapippuri 13g38kcal1.5g5.1g0.4g3.6g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana20000g17154kcal437.8g2399.4g567g162.4g
Valittu annoskoko10000g8577kcal218.9g1199.7g283.5g81.2g
Annoskoko puolitettuna5000g4289kcal109.5g599.9g141.8g40.6g
Arvot/100g100g86kcal2.2g12g2.8g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=433456