Parsakaalikeitto, Esikko

Öljy kattilaan, lisää paloitellut kasvikset , sekoittele niitä kunnes saavat hieman väriä.

Lisää vesi, liemikuutiot.

Anna muhia kunnes kasvikset ovat pehmeitä.

Soseuta, lisää suola ja sulatejuusto.

Hämmennä kunnes juusto on sulanut.

Bon appetit!

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 311 grammaa

Esikko
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sipuli (kuorittu)193g52kcal2.5g9.3g0.4g3.3g
Tomaatti 322g73kcal1.8g11.1g1g4.5g
Parsakaali brokkoli 2574g902kcal118.9g50.2g7.7g64.4g
Kasvisliemikuutio 71g216kcal6.7g9.6g16.6g1.1g
Sulatejuusto (Koskenlaskija) voimakas322g901kcal61.1g0g70.8g0g
Vesi6435g0kcal0g0g0g0g
Oliiviöljy 32g285kcal0g0g32.2g0g
Valkosipuli 52g56kcal4.1g8.4g0.3g1.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana20000g4969kcal390.2g177.2g258g148.8g
Valittu annoskoko10000g2485kcal195.1g88.6g129g74.4g
Annoskoko puolitettuna5000g1242kcal97.6g44.3g64.5g37.2g
Arvot/100g100g25kcal2g0.9g1.3g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=269264