Punajuuripata

Paista jauheliha.

Lisää liemikuutiot.

Paloittele sipulit, lisää ne pannuun.

Pilko juurekset, kuullota pannulla.

Lisää vettä, että ainekset peittyvät.

Anna hautua tunnin verran, kunnes kasvikset ovat pehmeitä.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 332 grammaa

Tussi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Punajuuri 450g173kcal4.5g31.1g0.9g11.3g
Porkkana, keskikokoinen 65g113g32kcal0.7g6.7g0.2g2.8g
Sipuli (kuorittu)113g30kcal1.5g5.4g0.2g1.9g
Valkosipuli 11g12kcal0.9g1.8g0.1g0.2g
Lihaliemikuutio Maggi12g35kcal1.1g0.9g2.8g0g
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha225g374kcal42.8g0g22.5g0g
Persilja 5.6g1.5kcal0.1g0.1g0g0.5g
Vesi563g0kcal0g0g0g0g
Suola, annos 3g1.7g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2988g1313kcal103.2g92g53.4g33.4g
Valittu annoskoko1494g657kcal51.6g46g26.7g16.7g
Annoskoko puolitettuna747g328kcal25.8g23g13.4g8.4g
Arvot/100g100g44kcal3.5g3.1g1.8g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=153711