Paahtopaisti-stroganoff

Hyvähiilarinen nopea herkku :)

Tee esim wok-pannussa.

Ruskista ensin öljyssä sipulit ja lihat.

Mausta.

Pilko suolakurkut ja heitä ne sekaan.

Melko kohta kaada tomaattimurskat perään ja pienennä lämmöt noin puolelle teholle.

Anna hautua sen mitä tuntuu että liha on läpeensä kypsä ja murea.

Naudanlihasta tuli hyvä kymmenessä minuutissa.

Hella nollille ja sekoittele kermat mukaan.

Valmiina tämän kokonaispaino oli 1016g eli sen avulla voi laskea kuinka paljon merkkaa raaka-arvoina reseptiä jos on vaaka millä punnaat paljonko otat lautasellesi.

Tein ilman kantta (vesi höyrystyi pois sen verran).

Reseptistä tulee n. 2 annosta ja yksi annos painaa n. 664 grammaa

Maarunen
AineksetMääräEnergiaPHRK
Auringonkukkaöljy 29g259kcal0g0g29.2g0g
Sipuli 225g68kcal2.8g10.8g0.4g3.8g
Naudan paahtopaistisuikale naturell (Atria), annos 400g450g518kcal99g0g11.2g0g
Tomaattimurska 450g132kcal2.5g23.8g0.9g8.5g
Aromisuola/yrttisuola suolapitoisuus 71 % 16g11kcal0.2g1.8g0.2g0.6g
Ruokakerma, Valio Hyla 15%173g277kcal4.7g4.7g26g0g
Maustekurkku sokerisuolattu 151g30kcal1g4.5g0.2g2.7g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2988g2590kcal220.4g91.2g136.2g31.2g
Valittu annoskoko1494g1295kcal110.2g45.6g68.1g15.6g
Annoskoko puolitettuna747g648kcal55.1g22.8g34.1g7.8g
Arvot/100g100g87kcal7.4g3.1g4.6g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=251368