Rahkaräiskäleet HY

Sekoita rahka ja kananmunat, lisää hermesetas ja sokeri sekä jauhot ja sekoita tasaiseksi taikinaksi.

Anna taikinan turvota puolisen tuntia.

Paista ohukaispannulla voissa miedolla lämmöllä kauniin ruskeiksi.

Siivilöi halutessa päälle tomusokeria ja tarjoile hillon, marjojen tai jäätelön kanssa.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 83 grammaa

Helena45
AineksetMääräEnergiaPHRK
Maitorahka, 0,2% (Ehrmann) 250g purkki749g420kcal63.7g37.5g1.5g0g
Hermesetas -neste15g0kcal0g0g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea 195g669kcal19.9g136.4g2.3g6.8g
Vanilliinisokeri, teelusikka30g120kcal0g29.7g0g0g
Voi 10g74kcal0.1g0g8.3g0g
Kananmuna kuoreton 495g706kcal61.8g1.5g50.7g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2988g3975kcal291g410.2g125.6g13.6g
Valittu annoskoko1494g1987kcal145.5g205.1g62.8g6.8g
Annoskoko puolitettuna747g994kcal72.8g102.6g31.4g3.4g
Arvot/100g100g133kcal9.7g13.7g4.2g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=299517