Täytetyt jauheliharullat

Sekoita jauheliha, kananmunat ja mausteet.

Ota leivinpaperi ja laita siihen sopivan kokoinen köntti jauhelihataikinaa ja levitä se lituskaksi.

Laita jauhelihan päälle pekoniviipale sekä juustoviipaleja rullaa leivinpaperia apuna käyttäen tiiviiksi rullaksi.

Paista juoksevassa rasvassa ja lisää kypsennyksen lopussa creme bonjour kerma ja hauduta rullat siinä kypsiksi.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 1196 grammaa

Katri1984
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, sika-nauta 750g1661kcal131.2g0g127.5g0g
Pekoniviipaleet rainbow (Rainbow), annos 70g113g315kcal20.2g0.6g25.9g0g
Juusto, Arla Eva Kermajuusto 17%101g284kcal30.4g1.5g17.2g0g
Kananmuna 50g(kpl)250g315kcal27.5g0.8g22.5g0g
Valkosipulijauhe, annos 3g6.2g22kcal0.6g4.7g0.2g0g
Aromisuola/yrttisuola suolapitoisuus 71 % 6.2g4.4kcal0.1g0.7g0.1g0.2g
Juokseva kasviöljyvalmiste (X-tra), annos 10g19g131kcal0g0g14.6g0g
Maustettu ruokakerma, juusto (Creme bonjour), annos 200g250g450kcal6.3g17.5g37.5g0.3g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2990g6363kcal432.6g51.6g491g1g
Valittu annoskoko1495g3182kcal216.3g25.8g245.5g0.5g
Annoskoko puolitettuna748g1591kcal108.2g12.9g122.8g0.3g
Arvot/100g100g213kcal14.5g1.7g16.4g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=274954