Kaalikeitto (kaali,sipuli,varsiselleri,vpaprika,tomaattimurska)

Sippua kasvikset ja ruskista niitä tovi niin, että kasvikset saavat väriä.

Lissä tomaattimurska ja neste sekä kasvisliemikuutiot.

Haduta miedolla lämmöllä n. 2 h. Lisää tarvittaessa vettä haudutuksen aikana.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 374 grammaa

Calore
AineksetMääräEnergiaPHRK
Valkokaali keräkaali160g38kcal1.9g5.4g0.3g3.4g
Selleri, annos 50g200g28kcal2g6g0g0g
Paprika, vihre40g6.8kcal0.4g1g0.1g0.8g
Tomaattimurska 400g118kcal2.2g21.2g0.8g7.6g
Sipuli (kuorittu)80g22kcal1g3.8g0.2g1.4g
Kasvisliemikuutio 13g40kcal1.3g1.8g3.1g0.2g
Vesi, vesijohtovesi 600g0kcal0g0g0g0g
Valkosipuli, tuore, silputtu4g4.2kcal0.3g0.7g0g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2992g513kcal18.2g79.8g9g27g
Valittu annoskoko1496g257kcal9.1g39.9g4.5g13.5g
Annoskoko puolitettuna748g128kcal4.6g20g2.3g6.8g
Arvot/100g100g17kcal0.6g2.7g0.3g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=350639