Jauheliha-sulatejuusto-kastike

Jauheliha paistetaan ja maustetaan, (lisätään pilkottu ja kuullotettu sipuli), lisätään sulatejuusto paloiteltuna ja tomaattimurska, keitetään hiljaisella tulella 20 min, välillä sekoittaen.

Reseptistä tulee kastiketta n. 1,1 l (800g - 1 kg). Annoksia 4 - 8 riippuen halutusta annoskoosta.

Maistuu ainakin spaghetin kastikkeena.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 187 grammaa

Carin
AineksetMääräEnergiaPHRK
Koskenlaskija voimakas (Valio), annos 100g468g1309kcal88.8g0g102.9g0g
Tomaattimurska, Pirkka, 500g494g173kcal7.9g34.1g0.5g6.9g
Naudanpaistijauheliha, annos 50g534g427kcal58.8g15.5g15.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2992g3819kcal311g99.2g237.8g13.8g
Valittu annoskoko1496g1909kcal155.5g49.6g118.9g6.9g
Annoskoko puolitettuna748g955kcal77.8g24.8g59.5g3.5g
Arvot/100g100g128kcal10.4g3.3g7.9g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=94573