Jauheliha-sulatejuusto-kastike

Jauheliha paistetaan ja maustetaan, (lisätään pilkottu ja kuullotettu sipuli), lisätään sulatejuusto paloiteltuna ja tomaattimurska, keitetään hiljaisella tulella 20 min, välillä sekoittaen.

Reseptistä tulee kastiketta n. 1,1 l (800g - 1 kg). Annoksia 4 - 8 riippuen halutusta annoskoosta.

Maistuu ainakin spaghetin kastikkeena.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 187 grammaa

Carin
AineksetMääräEnergiaPHRK
Koskenlaskija voimakas (Valio), annos 100g3125g8750kcal593.8g0g687.5g0g
Tomaattimurska, Pirkka, 500g3304g1156kcal52.9g227.9g3.3g46.2g
Naudanpaistijauheliha, annos 50g3571g2857kcal392.9g103.6g103.6g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana20000g25527kcal2079.2g663g1588.8g92.4g
Valittu annoskoko10000g12763kcal1039.6g331.5g794.4g46.2g
Annoskoko puolitettuna5000g6382kcal519.8g165.8g397.2g23.1g
Arvot/100g100g128kcal10.4g3.3g7.9g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=94573