Namit juustpallerot

Vatkaa valkuaiset kovaksi vaahdoksi ja lisää muut aineet varovasti nostellen sekaan.

Jauhot kannattaa melkein siivilöidä.

Tee n. sentin kokoisia kökkäreitä leivinpaperin päälle ja paista heti 225 asteessa kunnes ovat kullanruskeita.

Paisuvat noin kaksinkertaisiksi.

Rakenne kärsii säilyttämisestä joten pallerot pitää syödä samantien, ovat parhaimmillaan heti jäähdyttyään syömäkelpoisiksi.

Hyviä ihan sellaisenaankin, jos teet suurempia niin väliin mahtuu hyvin voita, leikkeleitä ja vaikka lisää juustoa :)

Näissä on joku taika, eivät suostu nousemaan empiiristen tutkimusten perusteella ihan joka paikassa.

Tällä ei kuitenkaan maun tai käyttötarkoituksenkaan suhteen ole mitään merkitystä!

Reseptistä tulee n. 2 annosta ja yksi annos painaa n. 117 grammaa

Svarjan
AineksetMääräEnergiaPHRK
Pirkka kermajuusto 17%6438g18670kcal1995.7g103g1094.4g0g
Kananmunan valkuainen, keskikoko 35g3004g1262kcal294.4g12g3g0g
Mantelijauho (Pirkka), annos 100g343g2060kcal72.1g22.7g185.4g0g
Leivinjauhe 215g377kcal11.2g81.1g0g1.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana20000g44737kcal4746.8g437.6g2565.6g2.2g
Valittu annoskoko10000g22368kcal2373.4g218.8g1282.8g1.1g
Annoskoko puolitettuna5000g11184kcal1186.7g109.4g641.4g0.6g
Arvot/100g100g224kcal23.7g2.2g12.8g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=269871