JK1903 Lihamureke naudanpaistijauhenlihasta

1. Sekoita ruokakerma ja korppujauhot kulhossa.

Anna turvota 5 min.
2. Kuori ja hienonna sipuli.

Kuullosta se pannulla tai mikrossa.

3. Lisää korppisseokseen jäähtynyt sipuli, jauheliha, muna ja mausteet.

Sekoita tasaiseksi.

4.Muotoile taikinasta uunipellille pötkö paista 200 asteisessa uunissa n. 30 min.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 156 grammaa

Reinopoika12
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha5623g9333kcal1068.3g0g562.2g0g
Ruokakerma, Rainbow 7% 2dl1606g1366kcal22.5g70.7g112.4g0g
Ruiskorppujauho, Myllyn paras522g1394kcal44.4g267.3g5.2g70g
Sipuli (kuorittu)1205g325kcal15.7g57.8g2.4g20.5g
Kananmuna, Kokki Kultamuna 58g/kpl932g1221kcal121.1g4.7g80.1g0g
Oregano, kuivattu 16g49kcal1.8g3.5g1.7g6.9g
Paprikajauhe 24g77kcal3.6g4.4g3.1g9g
Maustepippuri, annos 1g8g0.2kcal0g0g0.1g0g
Valkosipuli 64g70kcal5.1g10.5g0.4g1.3g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana20000g27670kcal2565g837.8g1535.2g215.4g
Valittu annoskoko10000g13835kcal1282.5g418.9g767.6g107.7g
Annoskoko puolitettuna5000g6918kcal641.3g209.5g383.8g53.9g
Arvot/100g100g138kcal12.8g4.2g7.7g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=354927